Stilzwijgende Verlenging

Een onderdeel van de betrouwbaarheid en de service van een autoverzekeraar is dat uw autoverzekeringscontract niet stilzwijgend wordt verlengd. Het is juist een positief gegeven als uw autoverzekeraar met u opnieuw uw premie/polis doorneemt zodat u weet wat u van uw autoverzekeraar kunt verwachten in het daarop volgende jaar.

Nieuw advies ipv stilzwijgende verlenging
In plaats van een stilzwijgende verlenging is het aan uw autoverzekeraar om voor u na te gaan in welke mate uw auto nog verzekerd moet zijn. Is het misschien verstandiger om uw auto niet meer Volledig Casco te verzekeren of dat u juist beter een aanvullende dekking kunt gaan afsluiten.

Welke autoverzekeraar heeft geen stilzwijgende verlenging?
Er zijn een aantal autoverzekeraars die geen stilzwijgende verlenging van uw autoverzekering hanteren. Dit is een onderdeel van de service waar u als klant van een autoverzekeraar recht op heeft. Vanaf 1 januari 2010 hebben deze autoverzekeringsmaatschappijen namelijk een punt gezet achter de stilzwijgende verlenging. U hoeft dus geen rekeneing met kleine lettertjes te houden en u kunt gerust wachten op de nieuwe berekening van uw nieuwe premie/polis voor uw auto.