Overstappen Autoverzekering

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom u kunt overstappen naar een andere of goedkopere autoverzekering. Bent u momenteel bewust van het feit dat u teveel betaald, u een goede service mist of dat u bijvoorbeeld de verkeerde dekkingen heeft afgesloten? Overstappen van uw autoverzekering is heel eenvoudig.

Redenen om over te stappen van uw autoverzekering:

- Betrouwbare autoverzekeraar
Zoek naar een betrouwbare autoverzekeraar. Wat zijn bijvoorbeeld de voorwaarden, weet u waar u aan toe bent als er bijvoorbeeld een ongeval is gebeurd? Bent u tevreden? Wordt u altijd goed en snel geholpen? Een betrouwbare service is erg belangrijk en als klant betaald u daar ook voor.

- Gemak van een autoverzekeraar
Kunt u momenteel bij uw huidige autoverzekeraar 24 uur per dag opzeggen en is het mogelijk om zelf uw dekkingen te kiezen bij het afsluiten van een autoverzekering? Gemak is een factor die uw autoverzekeraar aan u tegemoed moet komen. Als klant moet u namelijk in staat kunnen zijn om uw verzekeringszaken online te regelen en aan te passen.

- Prijs, dekking en volledigheid
Als u een auto koopt heeft u standaard geen eigen risico. Bekijk daarom goed welke aanvullende dekkingen mogelijk zijn om af te sluiten. Kunt u daarbij bijvoorbeeld een volledige autoverzekering afsluiten of denkt u dat u nog wat dekkingen mist. Daarnaast is het ook belangrijk dat u niet teveel betaald voor uw dekkingen. Legt uw huidige autoverzekeraar u goed uit wat al deze dekkingen betekenen?

Overstappen of niet?
Gaat u voor uzelf daarom goed na of u moet overstappen naar een andere autoverzekeraar of dat u juist goed zit bij uw huidige autoverzekeraar.